این خبر را دکتر محمدحسین موسی زاده مدیر کل فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور در جلسه ای که روز چهارشنبه 31 فروردین با هیات مدیره و مدیرعامل تعاونی نخودپزان در دفتر این تعاونی در ممقان برگزار شده بود اعلام کردند و گفت با توجه به پتانسیل که شغل نخودپزی در کشورمان دارد ایجاد خوشه فن آوری کاملا بومی نخودچی در کشورمان لازم و ضروری به نظر می رسد.

حاج حسن آخوندی عضو هیات مدیره و مدیر پروژه شهر آجیل و خشکبار ممقان نیز با ابراز خرسندی از ایجاد این خوشه گفت: که چیزی شبیه این خوشه با هماهنگی دانشگاه تبریز ، سازمان جهاد کشاورزی استان و تعاونی نخودپزان صورت گرفته و پایاننامه 4 دانشجوی دکترا دانشگاه تبریز به این شغل اختصاص یافته است. وی آمادگی تعاونی را جهت همکاری برای برگزاری سمینار نخودچی ممقان و ایجاد خوشه نخودچی ممقان اعلام کرد.
دکتر موسی زاده با مهم خواندن این صنعت برای کشورمان گفت: برای دوام و پیشرفت شغل نخودپزی بایستی علوم تولید این صنعت به رشته تحریر در آید و ما حاضریم در صورت داشتن اطلاعات مکتوب رشته ای بنام نخودپزی به رشته های علمی کاربردی کشور اضافه کنیم. وی همچنین یکی از راه های شناساندن و علمی کردن این شغل را برگزاری سمینار و جشنواره های مختلف اعلام کرد و افزود: بنده حاضرم بعنوان مدیر فن آوری این دانشگاه در کشور کلیه سالن های اجتماعات در کل کشور با کلیه امکانات ، رایگان در اختیار این سمینار قرار دهم و خودم بعنوان سخنران در این سمینار حضور یایم. وی همچنین اعلام آمادگی کرد تا برای برگزاری سمینار و جشنواره نخودچی مکاتبات لازم جهت تبلیغات در کل دانشگاه های علمی کاربردی کشور انجام دهد. وی از معاون دانشگاه علمی کابرردی استان خواست تا اقدامات لازم جه ایجاد خوشه ( دانش بنیان) نخودچی ممقان و نیز برگزاری سمینار در تهران برای آذر ماه برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم صورت گیرد
وی مشاغلی چون نخودپزی را جزو مشاغل مهم اعلام کرد و گفت سمیناری که بنام نخودچی ممقان در هر جای کشوربرگزار شود جزو سمینارهای 100 درصد بومی کشور خواهد بود.
یک پاسخ